Solutii de marcaj pentru restaurant

Solicita oferta

Afacerea ta

In functie de specificul restaurantului tau, iti punem la dispozitie aplicatia software potrivita. Ce tip de restaurant ai ?

Clasic

Raspundem provocarilor tale!

Te sprijinim in dezvoltarea unui business in care poti controla operatiunile pas cu pas, calitatea serviciilor si produselor. Un preparat aspectuos nu este suficient pentru a te diferentia in fata clientilor tai. Toate aspectele care privesc succesul afacerii trebuie luate in considerare: un soft de vanzare rapid pentru POS, un program de gestiune precis, un sistem de raportare performant si personalizat.

Berarie

Daruieste experienta unica a berii!

Cu siguranta beraria ta poate fi diferita de toate celelalte iar tu poti avea timp pentru a darui clientilor tai experienta pe care acestia o merita. Selectarea surselor de aprovizionare, stocuri corecte si la zi si gestionarea promotiilor nu necesita timpul si implicarea ta, deoarece solutia noastra software iti pune la indemana aceste instrumente.

Braserie/Bistro/Pub/Bar

Aduna prietenii la masa!

Folosind solutia noastra software dedicata acestui tip de unitati, vei castiga timp pentru a te dedica clientilor tai si a construi cu acestia conceptul unic al afacerii tale. Viteza rapida de operare, timpii de asteptare redusi semnificativ si usoara gestionare a materiilor prime si retetarelor, sunt principalele avantaje ale acestei solutii.

Reteta pentru succesul unui restaurant?

Solutia informatica POS care iti permite sa creezi si sa actualizezi meniurile in cateva secunde

Te intrebi ce inseamna POS? Cu siguranta este mai simplu decat pare la prima vedere, iar prescurtarea inseamna Point of Sale. POS -ul este zona de vanzare din restaurantul tau – formata dintr-un echipament hardware dedicat, pe care este instalata o solutie software de marcaj. Pe POS marci produsele comandate de clienti si sumele incasate de la acestia. Folosind un POS in restaurantul tau, esti sigur ca ai la indemana o solutie moderna sigura si eficienta, care te ajuta sa aduci plus valoare locatiei tale si serviciilor pe care le oferi.

Ai nevoie de un ajutor de nadejde?

Echipamentele hardware potrivite

Exista o multime de echipamente disponibile pe piata. Exista sute de producatori de case de marcat, imprimante termice sau sisteme PC, care vand mii de produse. Tu cum stii care este cel mai potrivit echipament pentru afacerea ta? Noi am inteles ca fiecare afacere are propriile nevoi. De aceea beneficiezi de consultanta tehnica de specialitate, pentru a fi sigur ca ceea ce achizitionezi corespunde fluxului de lucru din locatia ta. Alege sa folosesti cea mai noua tehnologie de monitoare touchscreen, imprimante fiscale sau case de marcat cu jurnal electronic.

Gestioneaza eficient intreaga activitate!

Serviciile de suport necesare

Te implici trup si suflet in afacerea ta. Ar trebui ca si furnizorul tau POS sa faca acelasi lucru? Da, daca vrei sa stii ca te poti baza intotdeauna pe servicii de suport personalizate in functie de specificul locatiei tale. Echipa noastra de suport este la dispozitia ta pentru a-ti rezolva rapid solicitarile, indiferent de ora la care ni le comunici si iti oferim sprijinul prin telefon, email, conectare la distanta sau deplasarea in locatie. Pentru a beneficia de asistenta completa, iti recomandam sa inchei un contract care include toate beneficiile de care ai nevoie.

Solutii potrivite pentru dimensiunea afacerii tale.

Stii cum te poate ajuta tehnologia software sa ai o afacere profitabila in HoReCa?