Afacerea ta

In functie de specificul business-ului tau, Expressoft iti recomanda cele mai potrivite aplicatii software pentru imbunatatirea intregii activitati si eficientizarea timpului. Cu ce domeniu te identifici?

Supermarket

Supermarket

Este foarte important sa iti menti clientii cat mai aproape si sa le oferi servicii care sa se adapteze cerintelor lor. In graba de zi cu zi, acestia isi doresc sa nu intampine situatii in care sunt nevoiti sa stea la cozi infernale, sa nu poata returna anumite produse in cazul in care au ales ceva gresit, ssau sa nu fie rasplatiti pentru un numar mai mare de cumparaturi. De aceea, pentru a nu intampina astfel de situatii nedorite, aplicatiile puse la dispozitie de Expressoft vor imbunatati serviciile supermarket-ului tau.

MiniMarket

MiniMarket

Atunci cand sunt pe fuga sau cand isi doresc sa gaseasca cat mai usor anumite produse, clientii vor apela la serviciile propuse de afacerile de tip minimarket. Acestia nu vor dori sa se loveasca de o situatie in care minimarket-ul sa fie extrem de aglomerat, cu un personal ce nu poate gestiona prezenta unui numar mai mare de clienti, dar mai ales sa fie expusi situatiei in care existenta anumitor produse sa nu fie clara pentru personalul respectiv. Pentru a evita toate aceste neplaceri, ai nevoie de o solutie de vanzare rapida si corecta! Functionalitatile puse la dispozitie de aplicatiile Expressoft se vor dovedi a fi ingredientul perfect pentru a avea o afacere de succes.

Rapiditate, corectitudine si o administrare profitabila a intregii afaceri!

Expressoft iti recomanda cele mai potrivite solutii software pentru supermarket-ul sau mini-market-ul tau,destinate cresterii vanzarilor si satisfactiei clientilor!

Ai nevoie de un ajutor de nadejde?

Din cauza ritmului alert de zi cu zi, fiecare persoana isi doreste sa gaseasca intr-un timp cat mai scurt tot ce are nevoie, sa nu stea prea mult la coada si eventual sa achizitioneze si produse aflate la reducere. Toti acesti parametrii depind de existenta unui sistem de vanzare eficient, care sa usureze munca personalului si sa imbine intr-un mod profesional activitatea cumparatorului cu obiectivele principale ale business-ului.

Ai nevoie de un ajutor de nadejde?

Gestioneaza eficient intreaga activitate!

Bazandu-ne pe o experienta de 25 de ani in dezvoltarea de solutii software aducem in permanenta solutiile potrivite care sa te ajute cu adevarat in mentinerea unei administrari profitabile a intregii afaceri. Prin urmare, in functie de dimensiunea business-ului tau, am creat solutii software destinate atat unei singure locatii pentru afacerile mici aflate la inceput de drum (standard), cat si afacerilor de mari dimensiuni, cu multi-locatii ce necesita administrare centralizata si control permanent (cloud).

Gestioneaza eficient intreaga activitate!

Solutii potrivite pentru dimensiunea afacerii tale.

Pentru a-ti sustine eficient afacerea, aplicatiile Expressoft, complexe dar usor de invatat si utilizat, te vor ajuta sa iti gestionezi intreaga activitate, pentru ca iti pun la dispozitie instrumentele potrivite nevoilor tale de business. Cu ajutorul unui sistem profesional de vanzare vei fi capabil sa ai atat o evidenta clara a situatiei vanzarilor si a materiilor prime existente, cat si o organizare eficienta a personalului si o analiza de profit. Acestea sunt doar cateva dintre functionalitatile pe care aplicatiile noastre ti le pun la dispozitie pentru administrarea facila a supermarket-ului sau minimarket-ului pe care il administrezi.

Solutii potrivite pentru dimensiunea afacerii tale.

Stii care este influenta concurentei in industria HoReCa?