Livrari la domiciliu

Afacerea ta

In functie de specificul business-ului tau, Expressoft iti recomanda cele mai complexe aplicatii software pentru imbunatatirea intregii activitati si eficientizarea timpului. Cu ce domeniu te identifici?

Pizzerii

Pizzerii

Beneficiile unei tehnologii moderne se resimt cu intensitate intr-o pizzerie care se axeaza pe domeniul delivery, mai ales in intervalele orare foarte aglomerate sau de zilele onomastice. Fiecare client isi doreste ca livrarea comenzii sa fie facuta la timp si sa corespunda cu specificatiile date la telefon. Prin intermediul aplicatiilor Expressoft, imbunatatesti toate aceste servicii, economisesti timp si te asiguri ca mentii o buna comunicare cu clientii tai.

Livrari la domiciliu

Livrari la domiciliu

Indiferent de tipul afacerii tale specialistii Expressoft te consiliaza in alegerea celor mai potrivite aplicatii software conform nevoilor business-ului tau. In orice moment vei stii ce se intampla in locatia ta, vei avea o evidenta clara a stocurilor si a vanzarilor si vei beneficia de centralizarea automata a datelor, chiar daca detii o afacere cu mai multe locatii.

Un ingredient ce iti sustine intreaga activitate

Iti doresti o solutie care sa te ajute sa livrezi comenzile la timp, sa configurezi produsele in functie de cerintele clientului si cel mai important lucru, sa urmaresti statusul livrarilor?

Automatizezi procesul de preluare al comenzilor

Aplicatiile Expressoft complexe, specializate pentru afacerile de tip HoReCa cu livrare la domiciliu, reprezinta alegerea perfecta pentru automatizarea procesului de preluare a comenzilor, eliminand orice secunda in plus.

delivery1

Gestionezi eficient intreaga afacere

Integrand functionalitatile aplicatiei software destinata sectorului “Delivery”, vei fi capabil sa-ti gestionezi eficient afacerea, avand in permanenta informatii centralizate despre numarul de livrari efectuate, stocuri, timpul alocat livrarilor, date financiare.

delivery2

Solutiile software potrivite pentru afacerea ta

Bazandu-ne pe o experienta de 25 de ani in dezvoltarea de solutii software pentru industria HoReCa, dezvoltam in permanenta solutiile potrivite care sa te ajute cu adevarat in mentinerea unei administrari profitabile a intregii afaceri.

Prin urmare, in functie de dimensiunea business-ului tau, am creat solutii software destinate atat unei singure locatii pentru afacerile mici aflate la inceput de drum (standard), cat si afacerilor de mari dimensiuni, cu multi-locatii ce necesita administrare centralizata si control permanent (cloud). Fiecare aplicatie Expressoft dispune de o interfata atractiva si intuitiva ce reduce semnificativ timpul de operare si de invatare.

delivery3

Stii care este rolul tehnologiei in succesul restaurantelor?