Dezvoltare software

Ne dezvoltăm împreună!

Întotdeauna, afacerile de succes se bazează pe furnizori de încredere ce pot oferi soluții personalizate care respectă standardele de securitate și tehnologie din domeniu, dar și normele legislative în vigoare.

Pentru clienții noștri care au nevoie de adaptarea aplicațiilor noastre la ritmul lor de lucru, dar și la specificul activității zilnice, dezvoltăm integrări specifice care simplifică și automatizează procesele din cadrul firmei lor.

Astfel, creăm împreună instrumentele cele mai potrivite pentru ca afacerile noastre să se dezvolte cu profesionalism și integritate!

Ne dezvoltam impreuna!

Simplifică activitatea folosind integrările Expressoft!

Dezvoltam integrări cu programe de contabilitate specifice, cu sisteme de management hotelier, cu diferite tipuri de centrale telefonice sau cu POS-uri bancare - toate acestea pentru ca tu să folosești cele mai robuste și rapide soluții.

Mai mult, pentru că știm cât este de important să beneficiezi de instrumente care optimizează activitatea, îți punem la dispoziție API-uri. Un API (Application Programming Interface – în lb. română - Interfața de programare a unei aplicații) reprezintă un set de reguli și specificații cu ajutorul cărora un program poate accesa și utiliza resursele folosite de alt program.

În funcție de necesitățile afacerii tale, poți alege între API read only care permite citirea datelor din baza de date Expressoft, a adreselor clienților și a tranzacțiilor acestora sau API bidirecțional - comunicarea cu acest tip de API se face în două sensuri. Cu alte cuvinte, aplicația (site-ul) beneficiarului interoghează baza de date Expressoft, iar aplicația Expressoft trimite date către aplicația clientului.

Iti instruim echipa pentru a folosi solutiile noastre!