Inovăm pentru liniștea ta, suntem aici pentru tine 

Cel mai puternic imbold, care ne motivează de peste 20 de ani, este liniștea dată de siguranța afacerii fiecărui client Expressoft. Suntem atenți la nevoile și dorințele tale. Pornind de la ele dezvoltăm soluții inovatoare care se reflectă în rezultatele tale de business, îmbunătățesc atmosfera din echipă și chiar ridică standardele de calitate în întreaga comunitate.

Soluțiile noastre software și hardware destinate companiilor mici și mijlocii au misiunea de a-ți aduce liniștea unei afaceri în care toate activitățile sunt organizate, eficiente și fără încurcături. Îți oferim liniștea că ai găsit cea mai bună soluție software pentru afacerea ta, una cu care nu vei da greș. Că înțelegi clar ce primești, fără jargon tehnic complicat.

Odată ce ai decis să ne devii client, suntem alături de tine de câte ori întâmpini o problemă. Fiindcă liniștea ta în business este și liniștea noastră.

Valorile care ne ghidează sunt


Prin ochii clienților

Am ales soluția Expressoft pentru faptul că este ușor de utilizat și, cel mai important, pentru suportul oferit de compania voastră (pe tot parcursul colaborării). Un alt motiv este și faptul că sunteți atenți la nevoile noastre și am putut să dezvoltăm împreună noi funcții. Ce apreciez la Expressoft? Disponibilitate, profesioanalism, customer oriented, iar un „cuvânt” care ar caracteriza colaborarea noastră? Excelență! – Marius Baban

Pentru noi, Expresoft Technology este un sistem care ne ajută să eficientizăm timpul și să fim cât mai productivi, am căutat un astfel de program tocmai pentru a fi mai rapizi. Am început cu o locație și un sistem de casă fiscală, iar ulterior, în 5 ani am ajuns la 10 locații, o gestiune în laborator care este realizată tot de programul Expressoft și 10 case de marcat. Cel mai mult m-a ajutat serviciul oferit de Expressoft în organizarea produselor, oferirea serviciului de service, precum și un program de Gestiune foarte bine structurat. Am continuat colaborarea cu această companie și pentru că în timp se construiește un raport de parteneriat, iar costumer service-ul oferit de ei, a continuat să crească în ani. – Flavia Maxim
 
Având în vedere că sunteți unul dintre liderii de piață pe partea de software pentru HoReCa și Retail, mi s-a părut logic să lucrez cu voi. Datorită softului ușor de operat și multi-funcțional am redus costurile de integrare ale altor sisteme, iar asta a însemnat o creștere a veniturilor și o simplificare a procedurilor. Odată ce am adoptat soluțiile Expressoft am început să înregistrăm creșteri semnificative ale vânzărilor, așa că nu regret nimic! Dacă ar fi să schimb ceva? Poate să am posibilitatea de a șterge anumite produse din baza de date, produse deja dezactivate. Dar simplitatea și funcționalitatea sistemului sunt puncte forte care vă recomandă în fața oricui! – Alexandra Prodan
 

O echipă frumoasă, profesionistă, gata să ajute imediat la rezolvarea situațiilor! Felicitări! - Cati Selaru

 

Echipa noastră


Evoluția Expressoft

In 1999,din dorința de a crea soluția software completă pentru HoReCa, ia naștere compania. Munca și viziunea inovatoare ne-au adus titlul de companie Top HoReCa.

Recunoașterea internațională vine în 2012, când devenim partenerii unuia dintre cele mai mari mall-uri din Dubai – City of Arabia. Adoptăm numele Expressoft Technology.

Răspundem la cererea pieței organizând permanent cursuri de instruire pentru tinerii întreprinzători.

În cadrul lor generăm idei de proiecte relevante atât pentru afacerile mici, la început de drum, cât și pentru cele extinse, cu locații multiple

Alături de clienții noștri creștem și devenim mai buni de la an la an, dezvoltăm soluții personalizate conform nevoilor lor și ridicăm standardul serviciilor din piață.

Așa este Expressoft:
designed to deliver!