Restaurant

Afacerea ta

In functie de specificul business-ului tau, Expressoft iti recomanda cele mai potrivite aplicatii software pentru imbunatatirea intregii activitati si eficientizarea timpului. Cu ce domeniu te identifici?

Clasic

Clasic

Oricine s-a luptat vreodata cu un inventar de restaurant dupa metoda traditionala nu-si mai doreste produse lipsa, stocuri care nu sunt in regula si nopti nedormite in incercarea inutila de a face ordine in gestiune. Un sistem POS Expressoft va prelua cu promptitudine toate aceste probleme si iti va asigura atat un proces de servire rapid, cat si o gestiune corecta si la zi.

Berarie

Berarie

Alegand o solutie software potrivita pentru afacerea ta, le demonstrezi clientilor tai ca iti pasa de timpul lor si de calitatea experientei pe care le-o oferi. Opteaza pentru o aplicatie performanta, cu functionalitatile potrivite si asigura-ti succesul pe termen lung! Utilizand aplicatiile Expressoft, poti crea programe de fidelizare a clientilor si promotii care ii vor face cu siguranta sa revina in locatia ta!

Braserie/Bistro/Pub/Bar

Braserie/Bistro/Pub/Bar

Este pranzul, comenzile vin pe banda rulanta, iar clientii sunt nerabdatori sa serveasca masa! Pentru afacerile din industria HoReCa, multe din aceste situatii reprezinta ore de varf care trebuie gestionate cu mare atentie. Aplicatiile software destinate acestor tipuri de unitati (Braserie/Bistro/Pub/Bar) usureaza semnificativ munca managerilor, oferind un real suport pentru o afacere profitabila si stabila. Cu ajutorul solutiilor Expressoft, comenzile sunt preluate rapid iar timpul de asteptare al clientilor se reduce semnificativ.

Punct de vanzare pentru Restaurant

Ce-i mai bun pentru restaurantul tau

Ai nevoie de un ajutor de nadejde?

Intr-o era a informatiei, in care lumea isi doreste sa primeasca totul repede, este necesara existenta unor solutii ingenioase pentru o buna organizare si o eficientizare maxima a activitatii. Principalul ingredient de succes al restaurantelor il reprezinta continuitatea calitatii preparatelor, a gustului si a serviciilor furnizate.

Ai nevoie de un ajutor de nadejde?

Gestioneaza eficient intreaga activitate!

Aplicatiile Expressoft complexe, dar extrem de usor de invatat si utilizat, te ajuta sa gestionezi eficient intreaga activitate cu ajutorul instrumentelor potrivite fiecarui tip de afacere. Situatia vanzarilor, a materiilor prime, o organizare eficienta a personalului si o analiza de profit sunt cateva dintre functionalitatile pe care aplicatiile noastre le pun la dispozitie pentru administrarea facila a braseriei/bistroului/pubului sau barului pe care il detii.

Gestioneaza eficient intreaga activitate!

Solutii potrivite pentru dimensiunea afacerii tale.

Prin urmare, in functie de dimensiunea fiecarui business, am creat solutii software destinate atat unei singure locatii pentru afacerile mici aflate la inceput de drum (standard), cat si afacerilor de mari dimensiuni, cu multi-locatii ce necesita administrare centralizata si control permanent (cloud). Fiecare aplicatie Expressoft dispune de o interfata atractiva si intuitiva ce reduce semnificativ timpul de operare si de invatare.

Solutii potrivite pentru dimensiunea afacerii tale.

Beneficii

De ce sa alegi o aplicatie Expressoft destinata restaurantului tau?

  • Administrezi automat comenzile interne si reduci timpul de asteptare al clientilor.
  • Asiguri o gestiune corecta si completa.
  • Accepti metode variate de plata: numerar, card de credit, vouchere, bonuri de masa sau altele.
  • Castigi timp pretios, astfel incat sa te poti concentra mai mult pe dezvoltarea afacerii tale.
  • Dispui de flexibilitate in personalizarea aplicatiei in functie de dimensiunea afacerii (locatie – standard / multi-locatie – cloud).
  • Mentii o evidenta exacta a documentelor.
  • Optimizezi ritmul de preluare a comenzilor printr-o serie de filtre care te ajuta sa gasesti mai repede produsele comandate.
  • Creezi programe de fidelizare pentru clienti, de la plata cu puncte bonus pana la discount-uri speciale pentru zilele de nastere.
  • Organizezi eficient servirea clientilor la masa.
  • Integrezi aplicatii compatibile activitatii unui restaurant: Marcaj Mobil, Kitchen Screen, program hotelier sau program de contabilitate.